Lekker strak in de stuc

Voorzie uw interieur van de perfecte achtergrond en kies voor het stucwerk dat past bij uw woning of bedrijf. Van de Wijdeven werkt uw wanden en plafonds af zoals u dat voor ogen heeft. Glad of ruw, strak of met ronde hoeken en randen. Onze gecertificeerde stukadoors werken netjes en doen dat alleen met de beste producten, waaronder die van Prinssen Sierpleisters.

Ontdek in onze showroom in Tilburg het stucwerk voor uw pand. Maak kennis met stucwerk voor badkamer en buitengevels, waarop wij altijd een garantie van 10 jaar bieden. En wat dacht u van speciale decoraties, zoals in wanden gestuukte lampen? Kom snel eens langs en laat u inspireren.

Projecten

Showroom van de Wijdeven

Opdrachtgever: Schilders- en Stucadoorsbedrijf van de Wijdeven B.V.   Update van de showroom d.m.v. luxe stucwerk en luxe behangwerken Materiaal: ARTE Aspect- 33544 (Clay) ARTE Aspect-33547 (Steel) ARTE Montage 33524 (Indigo) ARTE Montage 33523 (Azure) Arte 97510 Decors & Panaramiques 130cm breed (Kikkertjes behang) Arte Kimono 87250 Arte Wonderwoods Cinnamon 97540

Woonhuis Tilburg

Opdrachtgever: Familie Houtepen   Materiaal: Volgt z.s.m. Grof stukwerk op wand en schouw

Woonhuis Waalwijk

Opdrachtgever: Familie Kleijngeld   Voor de opdrachtgever hebben wij na de verbouwing het complete stucwerk van plafonds en wanden in de gehele woning verzorgd. Na droging hebben wij al het schilderwerk binnen verzorgd, van plafond en muren tot plinten. Tevens zijn er diverse wanden behangen. Materiaal: Knauff Grondeer voorstrijkmiddel (t.b.v. hechting stucwerk) Stucstop 1236 3mm…

Woonhuis goirle

Opdrachtgever: De heer van de Wijdeven   Materiaal: Caparol Amphisilan Primer Caparol Amphisilan NQG   Gebruikte kleuren: Palazzo 105 Gehele huis voorzien van glad pleisterwerk inclusief hoeken zetten, luxe stucwerk in natte ruimtes en al het tex- en schilderwerk.